Говоримо українською! - Романов, Юрій Олександрович; Снігурова, Тетяна Олексіївна; Кан, Шарлотте (ТОВ "Цифра Прінт", 2010)
Дані методичні вказівки містять лексико-граматичні матеріали за основними розмовно-побутовими темами. Запропоновані матеріали оздоблено комунікативними вправами і культурологічними текстами. Призначені для навчання студентів початкового етапу, які володіють російською або німецькою мовою.
Keywords: комунікативні вправи; культурологічні тексти; українські міста; лексико-граматичні матеріали