Формування інноваційно-інвестиційної стратегії сучасного фармацевтичного підприємства - Гончаров, А. Б.; Гончарова, С. Ю. (НТУ "ХПІ", 2013)
Досліджено вплив основних чинників внутрішнього і зовнішнього середовища на формування інноваційно-інвестиційної стратегії сучасних підприємств фармацевтичної галузі України. Проаналізований вибір основних видів інноваційно-інвестиційних стратегій, які забезпечують реалізацію загальної стратегії розвитку фармацевтичних підприємств.

The influence of the main factors of internal and external environment for the formation of innovative investment strategies of modern companies in the pharmaceutical industry in Ukraine. Analyzed the selection of the main types of innovative investment strategies, which ensure the implementation of the overall development strategy of pharmaceutical companies.
Keywords: фармацевтична галузь; інноваційно-інвестиційна стратегія; стратегія зростання; стратегія стабільності; фінансове інвестування; innovation and investment strategy; pharmaceutical company; growth strategy; strategy of stability