Необхідність упровадження механізму діагностики елементів економічної безпеки підприємства під час антикризового управління - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (Мукачівський державний університет, 2016)
У статті розглянуто проблему розробки механізму діагностики елементів економічної безпеки підприємства під час антикризового управління, необхідність упровадження напрямів діагностики. Зроблено класифікацію видів економічної діагностики підприємства. Визначено та ідентифіковано етапи впровадження елементів діагностики системи економічної безпеки підприємства.

The problem of implementation of diagnostic mechanism of economical safety elements at an enterprise under antirecession management has been considered, as well as the necessity for implementing diagnostics directions. Classification of types of economical diagnostics at an enterprise has been carried out. Stages of implementation of diagnostic mechanism of economical safety elements at an enterprise have been defined and identified.
Necessity for implementation of diagnostic mechanism of economical safety elements at an enterprise under antirecession management
Keywords: економічна безпека; підприємство; внутрішня погроза; зовнішня погроза; антикризове управління; economical safety; inner threat; outer threat; antirecession-management