Використання сенсорних мереж у сільському господарстві - Бондаренко, М. Е.; Тарасянц, А. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою роботи є розробка та використання бездротових сенсорних мереж у сільському господарстві з додатковим захистом даних від різних популярних мережевих атак. Та можливість стабільної роботи мережі при слабкому рівні сигналу.
Keywords: інформаційні технології; бездротовий зв'язок; передача даних; бездротова сенсорна мережа; маршрутизація