Виховання громадянської відповідальності в початковій школі США - Кузьменко, Олександр Васильович (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті аналізується досвід педагогів США з питання навчання й виховання юних громадян. Обґрунтовується доцільність вдосконалення дидактичної моделі вітчизняного громадянознавства

The article deals with pedagogical experience of American teachers envolved in education of young citizens. The author tends to prove the importance of improvement of the didactic model of Ukrainian civic education
Civil responsibility forming at the USA elementary school
Keywords: досвід педагогів; вітчизняне громадянознавство; американські вчителі; суспільство; обов'язки громадян; конституція