Термохімічне перетворення пиловугільного палива у НВЧ-плазмі - Канило, П. М.; Колупаєв, Ігор Миколайович; Костенко, К. В. (НТУ "ХПІ", 2007)
Запропонована методика оцінки ступеню диспергування вугільних частинок за допомогою статистичного аналізу електронно–мікроскопічних зображень. Частинки вугілля одержані на установці, яка призначена для дослідження НВЧ-плазмової технології підпалу та спалювання вугільного пилу. Показана ефективність НВЧ-плазмової технології подріблення та перетворення пиловугільного палива.
Keywords: НВЧ-плазма; пиловугільне паливо; вугілля; пил вугільний