Михайлов, В. М.Бабкіна, І. В.Шевченко, А. О.2014-07-152014-07-152012Михайлов В. М. Визначення електропровідних властивостей січеної м'ясної маси / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 122-128.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7585Стаття містить результати експериментальних досліджень по визначенню електропровідних властивостей кулінарної продукції на основі січених м'ясних мас в залежності від компонентного складу, кратності подрібнення та прикладеного тиску. Наведено розрахункові результати електропровідності натуральної січеної м'ясної маси від лінійних розмірів напівфабрикатів.The article contains the results of experimental researches on determination of electro-conductivity properties of culinary products on the basis of the chopped meat masses depending on component composition, multipleness of growing and attached pressure shallow. Brought the calculation results over of electro-conductivity of the natural chopped meat mass from the linear sizes of ready-to-cook foods.ukекспериментальні дослідженнякулінарна продукціям'ясні масинапівфабрикатВизначення електропровідних властивостей січеної м'ясної масиArticle