Особливості визначення сегментів ринку готельних послуг - Косенко, Софія Андріївна; Ткачова, Надія Петрівна (Київський університет культури, 2025)
В доповіді доведено, що ретельно проведений процес сегментації сприяє підвищенню ефективності маркетингових кампаній, збільшенню доходів та лояльності клієнтів. Розуміння особливостей сегментації дозволяє готелям не лише задовольняти поточні потреби клієнтів, а й прогнозувати майбутні тенденції, що сприяє сталому розвитку бізнесу в умовах конкуренції
Keywords: ринок; готельний бізнес; сегментування; попит; пропозиція; прибуток