Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Новітні магнітні та напівпровідникові матеріали та пристрої" - Шипкова, Ірина Геннадіївна; Веретеннікова, Юлія Ігорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Основною метою практичних занять з навчальної дисципліни «Новітні магнітні та напівпровідникові матеріали та пристрої» є формування у студентів навичок свідомого вибору робочих формул, що необхідні для знаходження низки характеристик магнітних та напівпровідникових матеріалів, та прийомів користування цими формулами. Для досягнення цієї мети в прикладах розв’язання задач в стислій формі надано деякі теоретичні відомості, що полегшують вибір алгоритму рішення.
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; практичні заняття; новітні магнітні та напівпровідникові матеріали та пристрої; напівпровідникові матеріали; прикладна фізика та наноматеріали; магнітні матеріали