Єршова, І. І.Ларінцева, Надія ВікторівнаБлизнюк, Ольга Миколаївна2023-04-292023-04-292020Єршова І. І. Удосконалення біотехнології виробництва харчових барвників / І. І. Єршова, Н. В. Ларінцева, О. М. Близнюк // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 347.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64633ukхарчова промисловістьхарчові барвникинатуральні барвникихарчові добавкиУдосконалення біотехнології виробництва харчових барвниківArticle