Актуальні проблеми соціального розвитку в суспільстві змін - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Містить матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції з актуальних проблем соціального розвитку в суспільстві змін. Рекомендовано для науковців, докторантів, аспірантів, викладачів та всіх, хто цікавиться проблемами соціального розвитку.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; державна політика; вища освіта; педагогіка; економіка; філософія