Загальна модель розподілу лінійних розмірів деталей та її застосування для поліпшення якості виробів машинобудування - Ламнауер, Наталія Юріївна (НТУ "ХПІ", 2013)
Запропоновано загальну модель розподілу лінійних розмірів виробів та знайдені оцінки її параметрів, з використанням якої вирішуються задачі прогнозування та контролю якості технологічного процесу обробки та оптимальної настройки верстату.
Keywords: якість; точність; лінійний розмір; технологічний процес