Анан'єва, Валерія ВікторівнаЧеренкова, Н. В.2020-04-272020-04-272017Анан'єва В. В. Актуальність використання харчових добавок у виробництві макаронних виробів / В. В. Анан'єва, Н. В. Черенкова // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 5-й Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2017 г. / ред. кол. T. Mdzinarashvili [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : [б. и.], 2017. – С. 178-180.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/45930ukхарчові добавкиконкурентноздатністьпродукціямакаронна продукціятістоклітковинаклейковинафункціонально-технологічні показникиАктуальність використання харчових добавок у виробництві макаронних виробівThesis