Стратегічні підходи до формування сучасного мотиваційного впливу в умовах дефіциту ресурсів - Дуднєва, Ю. Е.; Кір'ян, І. С. (НТУ "ХПІ", 2014)
Запропоновано стратегічний підхід до формування елементів мотиваційного впливу на співробітників виробничих підприємств в умовах дефіциту коштів, не достатньо прийнятного стану основних фондів. Визначено складові стратегії розвитку підприємства, що мають безпосереднє відношення до подальшого впровадження запропонованих мотиваційних чинників.

Strategic approach before formation of elements of motivational influence on the staff of manufacturing enterprises in the conditions of deficiency of the means, not rather acceptable condition of fixed assets is offered. Compound strategy of development of the enterprise which have a direct bearing on further introduction of the offered motivators are defined.
Strategic approaches before formation of modern motivational influence in the conditions of deficiency of resources
Keywords: виробничі підприємства; стратегія; гнучкий графік роботи; дистанційна робота; корпоративна культура; управління персоналом; strategy; motivation; flexible hours of work; remote work; corporate culture; human resource management