Стратегія управління потенціалом підприємства як складова його стратегічного набору - Ларка, Людмила Сергіївна; Донець, Н. М.; Сіренко, М. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
Досліджено структуру стратегічного набору підприємства, проведено логіко-змістовне моделювання складових економічного потенціалу підприємства.

The structure of the enterprises potential is developed, the relationships of reasons and consequences between enterprises management spheres are installed.
Keywords: ранжирування; стратегія загальна; стратегії забезпечувальні; потенціал виробничий; потенціал фінансовий; потенціал інноваційний; потенціал кадровий; потенціал маркетинговий; потенціал інформаційний; еккаутинг; capacity; strategy; strategic set