Небезпека забруднення харківської джерельної води - Шрамко, І. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовано цінність водних джерел для міста Харкова. Актуалізована проблема їх забруднення та запропоновані заходи щодо зменшення антропогенного впливу на джерела.

The value of water sources and their pollution are brought up. Methods to decrease pollutionare proposed.
The danger of water sources pollution in Kharkiv
Keywords: джерело; забруднення; нітрати; дослідження; water source; pollution; nitrates; research