Методичні підходи до кількісної оцінки інвестиційного ризику - Свєженцев, О. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто суть поняття «кількісна оцінка інвестиційного ризику», охарактеризовані основні методи кількісної оцінки інвестиційного ризику, проаналізовано їх переваги та недоліки.

In the article the essence of concept «a quantitative estimation of investment risk» is considered, the basic methods of a quantitative estimation of investment risk are characterized, their advantages and disadvantages are analyzed.
Keywords: інвестиційний проект; кількісні методи; результуючий показник; кількісний аналіз