Ресурс комбінованої конденсаторної ізоляції з просоченням полярним касторовим маслом - Рудаков, Валерій Васильович; Ілющенко, Євгенія Євгенівна; Касаткін, В. П. (НТУ "ХПІ", 2013)
Представлено результати ресурсних випробувань паперо-поліпропіленових секцій імпульсних конденсаторів, що просочені касторовим маслом. Проведено зрівняння ресурсу на змінній та імпульсній напругах.

The results of testing resource paper-polypropylene sections pulse capacitors impregnated with castor oil are given. An equalizing resource for AC and pulse stress constituencies are made.
Keywords: конденсатор; імпульс напруги; високовольтна ізоляція; поліпропіленова плівка; комбінована ізоляція; імпульсні конденсатори; capacitor; voltage pulse; high-voltage insulation