Романов, М. С.Романова, Зоряна МиколаївнаБерезка, Тетяна ОлександрівнаПлахотна, Юлія Миколаївна2020-07-142020-07-142016Особливості стадії фільтрування пива / М. С. Романов [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 280.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47391ukпродукціяхарчова промисловістьпроцес стабілізації пивафільтруваннядріжджісуслоОсобливості стадії фільтрування пиваThesis