Сучасні підходи до питання раціонального використання зливових вод - Максименко, Олена Аркадіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
У статті зроблено оцінку методів очищення зливових стоків з метою раціонального використання природних вод і забезпечення екологічної безпеки.

The article presents the methods of cleaning storm water with the aim of rational use of natural waters and ensuring environmental safety.
Modern approaches to the issue of rational use of storm water
Keywords: зливові води; очищення води; водні об'єкти; storm wate; cleaning; water bodies