Синтез адаптивных квазиинвариантных регуляторов уровня жидкости в технологическом оборудовании АЭС - Любчик, Леонид Михайлович; Малько, Максим Николаевич (НТУ "ХПИ", 1999)
Розглядається задача синтезу контролера рівня рідини у присутності невимірного збурення. Пропонуються алгоритми оцінювання змінних стану і збурення, а також його компенсації з використанням метод обраних моделей
Adaptive subinvariant liquid level controller design in technology equipment of nuclear power plants
Keywords: адаптивный квазиинвариантный регулятор; парогенератор АЭС; обратная модель; компенсация возмущений