Обґрунтування необхідності використання вейвлет-аналізу в обробці сигналів в інтелектуальній вимірювально-інформаційній системі - Бєлова, Н. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
Вейвлет-аналіз є порівняно новим математичним апаратом і вже представляє собою найпотужніший на сьогодні інструмент дослідження структури нестаціонарних сигналів. В роботі запропонований алгоритм вейвлет-аналізу для використання в інтелектуальній вимірювально-інформаційній системі.

Wavelet analysis is a relatively new mathematical tools and is a powerful tool for studying the structure nonstationary signals of today. An algorithm of wavelet analysis for use in measuring and intellectual information system proposed in this paper.
Keywords: перетворення Фур'є; сигнал нестаціонарний; алгоритм; обробка сигналів; база даних; wavelet-transform; nonstationary signal; algorithm