Управління оборотними коштами з використанням нормативного методу - Жмінька, Лілія Анатоліївна (Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 2013)
Розглядається проблема управління оборотними коштами з використанням нормативного методу. Розкрите поняття нормування оборотних коштів підприємства, транспортного та поточного запасів. Наведені приклади оптимізаційних моделей, які набувають поширення замість нормування. Виділений основний недолік управління за допомогою нормативного методу
Keywords: запаси сировини; дебіторська заборгованість; грошові кошти