Аналіз можливого зменшення шкідливого впливу на довкілля використанням паливних елементів - Дегтярьов, О. Д.; Кононенко, М. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовано необхідність використання паливних елементів для зменшення шкідливого впливу на навколишнє середовище.

The necessity of burning burning elements for changing the heavy flow to the middle of theday has been determined.
Analysis of potential reduction of the harmful impact on the environment using fuel cells
Keywords: паливний елемент; енергоефективність; окис азоту; fuel cell; energy efficiency; nitric oxide