Практичні механізми реалізації банківського проектного фінансування - Кобичева, О. С. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті досліджено функції комерційних банків в межах банківського проектного фінансування, наведено форми участі банків в механізмі проектного фінансування та аргументовано переваги даної форми фінансування для банків.

The article examines the functions of commercial banks within the banking, project finance, banks are forms of participation in the mechanism of project financing and argued the benefits of this form of financing for banks.
Keywords: банківська діяльність; проектне фінансування; комерційні банки; кредитування; інвестиційні проекти; кредити