Конкурентна стратегія машинобудівних підприємств: підходи до формування та реалізації - Проценко, В. М. (НТУ "ХПІ", 2014)
Розроблено механізм прийняття ефективного управлінського рішення щодо впровадження конкурентної стратегії машинобудівних підприємств на засадах інноваційно-спрямованого інвестування
Keywords: інноваційно-спрямоване інвестування; вітчизняна економіка; стратегічне управління; конкурентні переваги; керівництво; інтеграційність