О физических критериях разрушения и диспергирования - Бовенко, В. Н.; Баумана, Н. Э.; Горобец, Л. Ж.; Прядко, Н. С. (НТУ "ХПИ", 2007)
Наведено результати експериментально-теоретичних досліджень зв'язку дискретно-хвильового критерію микроруйнації з процесом диспергування. Обгрунтовано можливість використання цього критерію при виборі енергетично оптимальних режимів диспергування твердих матеріалів.

The results of experimental and theoretical investigation upon microdestruction discrete-wave criterion connection with dispersion process are given. The possibility to choose of energy-wise optimal conditions with use this criterion is basing for solid materials pounding.
Keywords: процесс тонкого измельчения; процесс сверхтонкого измельчения; нагружение материалов; твердые материалы; микроразрушение