Формування стратегій трансферу інтелектуально-інноваційних технологій - Маслак, Марія Володимирівна (Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2023)
Для того, щоб трансфер інтелектуальних технологій у виробничо-комерційній системі був ефективним, необхідно обрати відповідну стратегію. В доповіді розглядається декілька напрямів стратегій трансферу, наприклад, як послідовних невеликих покращень продукції; стрибкоподібних технологічних інновацій; прискорень процесу НДДКР за допомогою залучення до роботи зовнішніх організацій.
Keywords: інтелектуальна власність; трансфер технологій; комерціалізація; інноваційна діяльність; ефективність