Методы, технологии и основные направления производства металлического натрия и утилизации получаемых отходов - Шапорев, Валерий Павлович; Артемьев, Сергей Робленович (НТУ "ХПИ", 2006)
На основі літературного огляду та аналізу розглянуто методи, технології виробництва металевого натрію та напрямки утилізації виникаємих відходів . Намічені перспективні шляхи розвитку щодо вирішення проблеми утилізації даного виду відходів на території України.

On the base of literature survey and analysis have been examined the methods of technology and metallic sodium wastes utilization conception. Have been planed the decision evolution variants of utilization problems of this kind of wastes in Ukraine
Keywords: экологическая безопасность; переработка; отходы производства; сферы применения; потенциальная опасность; экологические требования