Одержання біодизельного палива (огляд) - Зімненко, Олеся Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2007)
В статті наведено аналітичний огляд праць щодо одержання екологічного виду палива – біодизельного палива. Зроблено висновки про необхідність подальшого розвитку технологій отримання біодизельного палива.

In the article is resulted the state-of-the-art review of proceedings in relation to the receiving of ecological type of fuel – biodiesel fuel. There were done the conclusions about the necessity of subsequent development of technologies of receipt of biodiesel fuel.
Keywords: ресурсозбереження; копалини корисні; ресурси природні; захист довкілля; середовище навколишнє; екологія; кислота ерукова; каталізатор