Теоретичні засади формування структури мотиваційної ентропії - Гуцан, Олександр Миколайович (ФОП Томенко Ю. І., 2019)
Надано авторське бачення структури мотиваційної ентропії, представлено схему формування мотиваційної ентропії та її вплив на виробничу поведінку.
Keywords: економічна діяльність; мотивація; невизначеність; трудова діяльність