Формування екологічної культури з дитячого віку – основa державної політики в сфері енергозбереження та відновлюваної енергетики - Продан, Н. М. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті показана необхідність підтримання ініціатив, які передбачають набуття відповідних знань і переконань дітьми дошкільного і початкового навчання, що допомагають зменшити людський вплив на довкілля.

The papers demonstrates the need to support initiatives aimed at accumulation of knowledge and beliefs by children of pre-school and elementary school age, which helps to reduce the human impact on the environment.
Formation of environmental consciousness from childhood up - foundation of state policy in the field of energy saving and renewable energy
Keywords: довкілля; діти; ефективне використання енергії; навчання; паливно-енергетичні ресурси; шкільні проекти