Аудит в Україні: від створення до сьогодні - Бондаренко, Н. О. (НТУ "ХПІ", 2009)
В роботі розглянуто створення та розвиток аудиту в Україні.

The author says about of formation and development of audit in Ukraine.
Keywords: сутність; новітні форми; Аудиторська палата України; АПУ; фінанси; фінансово-господарська діяльність