Підготовка майбутніх педагогів до формування здорового способу життя засобами соціальної реклами - Павлюк, К. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
Стаття присвячена проблемі підготовки майбутніх педагогів до здійснення діяльності із формування навичок здорового способу життя у підростаючого покоління засобами соціальної реклами. У статті розглянуто проблему необхідності формування здорового способу життя у молодого покоління, проведено огляд основних законодавчих актів, що регулюють питання формування здорового способу життя. Актуальність проблеми обумовлена необхідністю компетентної підготовки майбутніх педагогів до роботи з формування здорового способу життя у підростаючого покоління із використання засобів соціальної реклами. У статті розглядається зміст підготовки майбутніх педагогів до формування здорового способу життя засобами соціальної реклами, до якої належать традиційні та інноваційні форми і методи навчання.

The article is devoted to the training of future teachers in operations with the formation of healthy lifestyle among the younger generation of social advertising. The article deals with the problem of the need to develop a healthy lifestyle among the young generation, a review of the main legislation governing the formation of a healthy lifestyle. Background due to the need of competent training of future teachers to work with a healthy lifestyle of the younger generation with the use of PSAs. The article deals with the content of training future teachers to a healthy lifestyle means of social advertising, which includes traditional and innovative forms and methods of teaching.
Preparing future teachers to a healthy life-style means of social advertising
Keywords: здоров’я; підготовка професійна; підготовка фахівців; молодь; health; lifestyle; social advertising