Наукова школа академіка І. А. Зязюна у працях його соратників та учнів - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Містить матеріали науково-практичної конференції, в яких розглянуті напрямки філософії освіти і розвитку педагогічної науки на основі концептуальних положень Івана Андрійовича Зязюна, його соратників та учнів. Збірник буде корисним освітянам, науково-педагогічним працівникам, аспірантам, студентам і всім, хто цікавиться проблемами сучасної освіти
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; педагогіка; філософія освіти; Іван Андрійович Зязюн; вища освіта; психологія