Спрямованість студентів на успішну професійну діяльність та її формування - Грень, Лариса Миколаївна; Михайличенко, Валентина Євдокимівна (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розкрито значність ціннісно-смислових компонентів особистості, які і формують її професійну спрямованість. Визначені сутність поняття спрямованості студентів на успішну професійну діяльність, структура та основні педагогічні умови, необхідні для її формування

The meaning of value and notional components of personality which form professional orientation is investigated in the article. Also the content of concept “student orientation on successful profession”, its structure and the main pedagogical conditions of its forming is defined
Orientation of students on successful professional activity and its forming
Keywords: ціннісно-смислові компоненти; процес навчання; майбутній фахівeць; педагогічні умови; організаційно-змістовна модель; освітній процес