Інноваційні підходи удосконалення системи якості на підприємствах ресторанного господарства - Стригуль, Лариса Станіславівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Якименко-Терещенко, Наталія Василівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У тезах доповіді розглянуто проблеми впровадження інноваційних технологій на підприємствах ресторанного господарства, які мають реалізовуватись не лише в напрямку використання більш високо технологічного обладнання, підвищення якості сировини та процесів її обробки, але й удосконалення результативності менеджменту системи якості продукції та послуг, що дає додаткові переваги у продуктивності роботи персоналу, підвищенню якості ресторанного продукту та процесу реалізації послуг.
Keywords: менеджмент якості; конкурентоспроможність; споживач; управління якістю; інновації