Цивільний захист - Бахарєва, Ганна Юріївна; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Любченко, Ірина Миколаївна; Гуренко, Ірина Вікторівна; Букатенко, Наталія Олексіївна; Пітак, Олег Ярославович; Шестопалов, Олексій Валерійович; Кобилянський, Борис Борисович; Пушкова, Олена Петрівна (НТУ "ХПІ", 2015)
Даний навчальний посібник із курсу "Цивільний захист" поєднує основні теоретичні та практичні питання курсу. Навчальний посібник є корисним для практичної та самостійної роботи студентів усіх спеціальностей технічних ВНЗ.
Keywords: цивільний захист; надзвичайна ситуація; захист населення; аварійно-рятувальні роботи; осередки ураження