Нові методи та підходи можливі за умов розуміння нової науково-філософської раціональності - Дольська, Ольга Олексіївна (ФОП Однорог Т. В., 2019)
The article reveals the problem of studying and analyzing the transformation of rationality.
Keywords: постіндустріальне суспільство; просвітництво; трансформація; наукова революція; rationality; synergetics; philosophical science; thinking