Правознавство - Гаряєва, Ганна Михайлівна; Муренко, Олена Леонідівна; Головін, Сергій Віталійович (Видавничий центр НТУ "ХПІ", 2010)
Навчально-методичний посібник містить програму курсу, завдання для самостійної роботи, реферати, задачі, тестові завдання, термінологічні завдання, проблемні питання, методичні завдання, практичні завдання, завдання для перевірки засвоєних знань, варіанти модульних контрольних робіт, питання для заліку, а також информаційне забезпечення для вивчення даної дисципліни. Призначено для студентів неюридичних вищих навчальних закладів, які вивчають дисципліну "Правознавство" і для викладачів.
Keywords: навчальний посібник; теорія права; цивільні правовідносини; сімейні правовідносини; трудові правовідносини