Гладкий, Федір ФедоровичДанилова, Людмила АндріївнаБерезка, Тетяна ОлександрівнаПівень, Олена МиколаївнаДомарецький, В. А.2017-04-242017-04-242010Визначення кількості рослинних антиоксидантів для захисту гірких хмелевих речовин від окисної деструкції / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2010. – № 57. – С. 278-281.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28800Досліджено кінетику окиснення гірких речовин водного розчину екстракту хмелю у прискорених умовах з різною концентрацією антиоксидантів із рослинної сировини. Визначено ефективну концентрацію антиоксидантів із кори дубу, трави звіробою та трави м'яти.Kinetics of bitter matters in aquatic solution of hope extract in speed-up terms with different concentration of antioxidants from the digister are investigated. Certainly effective concentration of antioxidants from the bark oak, st-john's-wort herbares and mint herbares are determinated.ukстабільність пивапивоварне виробництвоантиоксидантипивне суслокора дубатрава звіробоютрава м'ятиВизначення кількості рослинних антиоксидантів для захисту гірких хмелевих речовин від окисної деструкціїArticle