Необхідні умови в задачі векторної оптимізації для функціоналів стосовно відновлювальних технологій - Артемчук, В. В.; Босов, А. А. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі представлено розв’язок задачі векторної оптимізації в просторі функціоналів. Розроблений алгоритм можна застосовувати для техніко-економічної оцінки технології відновлення зношених деталей та оптимізації процесу відновлення за критеріями ресурсу (терміну експлуатації) та вартості процесу відновлення деталей.

The paper presents the solution of vector optimization in the space of functionals. The developed algorithm can be used for techno-economic evaluation of technologies for the rehabilitation of worn parts and to optimize the recovery ofthe resource criteria (lifetime) and cost recovery process details.
Keywords: відновлення деталей; техніко-економічна оцінка; технології відновлення; зношені деталі; оптимізація відновлення; термін експлуатації; parts restoration; vector optimization; functional; resource