Міжнародний інтернет маркетинг - Перерва, Петро Григорович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Косенко, Олександра Петрівна; Матросова, Вікторія Олександрівна; Кобєлєв, Валерій Миколайович (My University, 2021)
У тексті лекцій розглядаються основні поняття, зміст інтернет маркетиннгу на міжнародному ринку, розкрито його основні характеристики. Пропонуються практичні рекомендації для вибору методів дослідження інтернет маркетингу на міжнародному ринку та оформлення їх результатів. Наводиться список рекомендуємої літератури для більш детального вивчення предмета. Видання призначене для студентів, які навчаються за спеціальністю "Міжнародні економічні відносини" та "Туризм" очної та заочної форм навчання.
Keywords: конспект лекцій; маркетинг; інтернет; конкуренція; попит; пропозиція; міжнародний ринок