Очищення стічних вод на основі нафтових олій - Березуцька, Наталія Львівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Описано негативні дії стічних вод на основі нафтових олій на довкілля. Запропоновано методи їх очищення і зниження екологічного навантаження на довкілля.

The negative effects of petroleum based wastewater on the environment are described. Methods of their purification and reduction of ecological load on the environment are offered.
Wastewater treatment based on petroleum oils
Keywords: стічні води; технологічні мастила; мастильно-охолоджуючі рідини; очищення; wastewater; process oils; lubricating and cooling fluids; cleaning