Реологічні характеристики жирових продуктів, збагачених діацилгліцеринами - Некрасов, Павло Олександрович; Решетняк, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2007)
Підтверджено можливість одержання жирів, збагачених діацилгліцеринами, шляхом ферментативного гліцероліза. В якості біокаталізатора використовувався ферментний препарат Новозім 435 («Novozymes», Данія). Встановлені емульгуючі властивості продукту реакції, а також здійснено порівняльний аналіз реологічних характеристик емульсій на його основі.
Keywords: харчова промисловість; діацигліцерин