Формування проектів створення об'єктів інтелектуальної власності на засадах стартап-студій - Шеін, Євген Сергійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що здобуття прав на інтелектуальну власність має велике значення для отримання венчурного інвестування. Якщо фаундери (тобто люди, які засновують компанію, запускають стартап) демонструють інвестору не тільки сам інтелектуально-інноваційний продукт, а і відповідні документи, які підтверджують володіння об'єктами інтелектуальної власності, це значно підвищує їх шанси на отримання бажаного фінансування.
Keywords: інтелектуальна власність; венчурне підприємництво; міжнародна діяльність; малий бізнес