Методика використання мультимедійного програмного комплексу для підвищення ефективності підготовки фахівців основних військово-технічних спеціальностей СВ ЗСУ - Баркатов, Ігор Валентинович; Тюрін, Валерій Олександрович; Гончарук, Сергій Степанович; Лозко, Андрій Андрійович (Національна академія сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, 2020)
В тезах розглянуто методику використання мультимедійного програмного комплексу для підвищення ефективності підготовки фахівців основних військово-технічних спеціальностей Сухопутних військ Збройних Сил України.
Keywords: навчальні інформаційні системи; мультимедійне самонавчання; освітній процес; мультимедійні програмні засоби; educational information systems; multimedia self-study; educational process; multimedia software