Непрямий вплив воєнних дій на здоров'я населення України - Максименко, Олена Аркадіївна; Музикіна, Ольга Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У статті наведено підсумки аналізу впливу воєнних дій на здоров'я населення України.

The article provides the results of the analysis of the impact of military actions on the health of the population of Ukraine.
Indirect impact of military actions on the health of the residents of Ukraine
Keywords: здоров'я населення; воєнні дії; безпека людини; Україна; забруднення повітря; Ukraine; military actions; ecosystems; human safety; public health