Актуальні питання організації обліку та документування операцій із заробітної плати - Линник, Олена Іванівна; Сайганова, Аліна Дмітріївна (Мукачівський державний університет, 2017)
Стаття присвячена актуальним питанням організації обліку та документування операцій з заробітної плати згідно законодавчих та нормативно-правових актів України. Визначено терміни, розглянуто етапи організації обліку операцій з заробітної плати на підприємстві. Запропоновано заходи щодо вдосконалення організації обліку заробітної плати з метою ефективного функціонування діяльності підприємства.

The article is devoted to the topical issues of the organization of accounting and documentation of wage transactions according to legislative and normative legal acts of Ukraine. The concept of terms is defined, stages of the organization of accounting of wages transactions in the enterprise are considered. The measures for improving the organization of wage accounting with the purpose of effective functioning of the enterprise are proposed.
Topical issues of the organization of accounting and documentation of the salary transactions
Keywords: заробітна плата; бухгалтерський облік; нормативно-правова база; організація обліку; етапи організації обліку; документування; wages; accounting; normative-legal base; organization of accounting; stages of the organization of accounting; documentation