Підвищення якості обслуговування безпровідних мesh-мереж - Поштаренко, Віктор Михайлович; Прутський, Д. В.; Грідін, В. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянута можливість підвищення якості обслуговування в безпровідних мesh-мережах з використанням різноманітних алгоритмів маршрутизації

Comparative analysis of routing algorithms in wireless mesh-networks. The possibility of improving the quality of care using different routing algorithms
Keywords: маршрутизація; алгоритми; продуктивність; спектральні частоти; канали